Ravintola Polku on nyt auki!

15.6.2017

Kansainvälistä kotiruokaa. Henkilökunta kotoisin kahdeksasta eri maasta. Ravintolan ympärillä työmaa, ja pään päällä Sukupolvienkortteli, jota asuttavat eri ikäiset ja eri tavalla asuvat ihmiset. Sitä on Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva Ravintola Polku, joka avasi ovensa Helsinki-päivänä 12.6.2017.

 

Viittakivi toimii Ravintola Polun taustalla, ja noudattaa myös uudella aluevaltauksellaan Viittakiven hengen mukaisia periaatteita; jokaiselta löytyy osaamista ja annettavaa, yhteisöllisyys kantaa, ja omalla esimerkillä on mahdollista viedä yhteiskuntaa moninaisempaan ja avoimempaan suuntaan. Ravintola Polun kohdalla tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sen työntekijät pääsevät kehittämään ravintola-alan osaamistaan ja kielitaitoaan aidossa työympäristössä. Yhteistyötä tehdään Perho Liiketalousopiston kanssa.

 

Avajaiset houkuttelivat paikan päälle yli sata uteliasta kävijää. Ravintola Polun palvelupäällikkö Tiina Solas huokaisi helpotuksesta avajaispäivän päätteeksi.

 

- Olihan se jännittävää meille kaikille, mutta päivä sujui hienosti. Alueella työskentelevät rakennusmiehetkin tokaisivat, että ovat etsineet hyvää ruokapaikkaa, ja tämä on nyt se paras, Solas iloitsee.

 

Ravintola Polku tarjoaa suomalaista kotiruokaa, mutta yhdistää siihen henkilökunnan omaa kulttuuriperintöä ja makutottumuksia. Jatkossa ravintola tarjoaa uusia makuelämyksiä myös teemaviikkojen muodossa.

 

Ravintola Polku sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, osoitteessa Länsisatamankatu 34.