Viittakivi Oy hakee projektipäällikköä

2.8.2017

Viittakivi Oy hakee projektipäällikköä Muotoilusta työidea -kehittämishankkeeseen.
 
Projektipäällikkö työskentee ESR-rahoitteisessa kehittämishankkeessa (9/2017–5/2019) Lahdessa. Hankkeessa kehitetään ja kokeillaan muotoilualan ammatillista koulutusta ja työpajavalmennusta yhdistävää toimintamallia. Kokeilun tavoitteena on löytää maahanmuuttajataustaisille henkilöille uusia työllistymisen tai yrittäjyyden väyliä muotoilun alalta (erityisesti tekstiili-/vaatesuunnittelu ja kalustemuotoilu). Hanke toteutetaan yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun (LAMK) Muotoiluinstituutin kanssa.
 
Projektipäällikön työtehtäviä: 
  • vastaa hankkeen käytännön toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista
  • vastaa maksatushakemusten ja raporttien valmistelusta yhteistyössä hankejohtajan kanssa
  • vastaa yhteistyöverkoston ja yhteistyöskentelyn koordinoinnista LAMKin asiantuntijoiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa (esim. TE-palvelut) 
  • toimii vastuuohjaajana työpajalla sekä on mukana LAMKin tietopajoissa 
 
Projektipäällikön työ ei sisällä esimiesvastuuta.
 
Tämä työ saattaa olla sinua varten, mikäli:
  • osaat ohjata, kouluttaa ja valmentaa monikulttuurisia ryhmiä ja hallitset myös yksilöllisen ohjaamisen
  • omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja sinusta on antoisaa työskennellä moninaisissa verkostoissa ja kehittää ihmisten osaamista 
  • olet innostuva, kehittämisorientoitunut ja joustava tekijä, joka syttyy uusista ja isoistakin haasteista, eikä lannistu kehittämishankkeeseen vääjäämättä ja ajoittain ilmaantuvista vastoinkäymisistä
  • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto 
  • työskentelyotteesi on itsenäinen ja vastuullinen ja osaat soveltaa aiemmin oppimaasi uudessa työssä
  • sinulla on kokemusta monikulttuurisesta työympäristöstä ja maahanmuuttajien parissa työskentelystä 
 
Kokemus ja ymmärrys TE-palveluista ja työllistämistoimenpiteistä, yritysyhteistyöstä, kehittämishankkeissa (RAY, ESR, tms.) työskentelystä, viestinnän tehtävistä ja kansainvälisestä yhteistyöstä luetaan eduksi. Englannin kielen taito ja muiden kielten osaaminen luetaan eduksi. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja monipuoliset työtehtävät monikulttuurisiin yhteisöihin ja yhteiskuntaan liittyvien kysymysten parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. 
 
Työ on määräaikainen ja sidottu hankkeen kestoon, joka on 21 kuukautta. Työ alkaa 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
 
Hae paikkaa/paikkoja keskiviikkoon 16.8. mennessä. Hae paikkaa täällä.
 
Lisätietoa työpaikoista voi kysellä puhelimitse maanantaina 7.8. klo 13–16 ja torstaina 10.8. klo 12–14: Liisa Ojala, puh. 050 4385510.