9600 euroa Setlementtiliiton jäsenjärjestöavustusta kansalaistoimintaan

15.9.2017

Setlementtiliiton jäsenjärjestöavustuksen vuoden toinen haku päättyi 11.9.2017. Hakemuksia saatiin 5 kappaletta ja haettava summa oli yhteensä 9600 euroa. Avustus on kohdennettu kansalaistoiminnan kehittämiseen ja setlementtiliikkeen yhteistoiminnan vahvistamiseen.

 

Avustusta myönnettiin:

  • Setlementti Kyröskoskelalle (3300€) Hämeenkyrön kunnassa tehtävän vapaaehtoistoiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen.
  • Rientolan Setlementille (3000€) perinnetalon kunnostukseen, sukupolvien kohtaamista lisääviin tapahtumiin sekä paikallisjärjestön osallistumismahdollisuuksien tukemiseen.
  • Linnalan Nuorille (3300€) Lähiötalo Hakan toimintaan ja tapahtumiin sekä paikallisjärjestön osallistumismahdollisuuksien tukemiseen.    

 

Jäsenjärjestöavustukset ovat pienavustuksia, jotka jaetaan toimija-, ei toimintokohtaisesti. Nimensä mukaisesti avustukset ovat muutaman tuhannen euron kokoluokkaa. Avustuksen saajan tulee olla Setlementtiliiton jäsenjärjestö, joka ei saa omaa erillistä STEA:n kautta jaettavaa Veikkauksen avustusta. Setlementtiliitto saa jäsenjärjestöavustuksen STEAn kautta eteenpäin jaettavaksi. Jäsenjärjestöavustusta on myönnetty kuluvana vuonna yhteensä 30 000 euroa.

 

Lisätietoja:

Kehittämissuunnittelija
Jelena Santalainen
puh. 0503815333
jelena.santalainen(at)setlementti.fi

Lue lisää täältä.