Kerro tunnustusta ansaitsevasta setlementtitoiminnasta

11.10.2017

Syksyn Setlementtipäivillä 23.–24.11.2017 myönnetään toista kertaa Rohkeus vaatia yhdenvertaisuutta -tunnustus. Kerro hyvästä ja rohkeasta yhdenvertaisuutta edistävästä setlementtitoiminnasta 29.10. mennessä! Teko voi olla iso tai pieni kertaluonteinen tai jatkuva.

 

Setlementeissä on paljon hyvää työtä, jolla rakennetaan reilumpaa ja yhdenvertaisempaa Suomea. Setlementtiliiton monikulttuurinen toimikunta haluaa kiinnittää myönteistä huomiota ja kannustaa setlementtiliikkeen jäseniä yhdenvertaisuustyössään. Toimikunnan ajatus ei ole asettaa setlementtejä paremmuusjärjestykseen tai typistää monimuotoista setlementtitoimintaa. Ideana on innostaa ja kannustaa tuomalla esiin sitä hyvää työtä mitä eri puolilla Suomea tehdään ja kohdistaa hetkeksi huomio tiettyyn setlementtityön hienoon puoleen. Tämän tunnustuksen tarkoitus on toimia innostuksena ja kannustuksena yhdenvertaisuustyön edistämiseen koko setlementtikentässä!
 
Tunnustuksen avulla toimikunta näkee onnistuneen yhdenvertaisuuden edistämisen ja toteuttamisen saavan käytännössä lukemattomia muotoja. Nyt toista kertaa tunnustusta myönnettäessä painotetaan erityisesti seuraavia näkökulmia.

 

Tunnustuksen saava toiminta on:

  • yhdenvertaisuutta edistävää
  • tuloksellista – (tuo muutosta ihmisten elämään)
  • toistettavaa ja levitettävää (mahdollista toteuttaa myös muualla)

 

Kerro tunnustuksen ansaitsevasta toiminnasta 29.10. mennessä: matti.cantell(at)setlementti.fi