Ravintola Polku hakee ravintolapäällikköä

14.11.2017

Ravintola Polku on Suomen monikulttuurisin ravintola ja ainutlaatuinen paikka, joka yhdistää rennon kotiruoan kautta uudet ja nykyiset suomalaiset. Maukkaan ruoan ja ensiluokkaisen palvelun lisäksi Polku tarjoaa uusille suomalaisille mahdollisuuksia työllistyä ja kehittyä ravintola-alan-ammattilaisina. Tarjoamme Jätkäsaaressa lounasta arkipäivisin, ja lisäksi toimintaamme kuuluvat hyvin monimuotoiset catering-palvelut. Polun taustalla toimii Viittakivi Oy, joka jatkaa vuonna 1951 perustetun Viittakiven opiston työtä yhdistäen yhteiskunnan rakentamisen ja kestävän liiketoiminnan.

 

Nyt etsimme Ravintola Polkuun ravintolapäällikköä

 

Ravintolapäällikön monipuolisessa työssä vastaat ravintolan toiminnasta, taloudellisesta tuloksesta ja ravintolan henkilökunnan työnjohdosta itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti. Edellytämme, että sinulla on alan koulutus ja työkokemusta sekä näyttöjä onnistumisesta esimiestyössä ravintola-alalla. Menestymiseen työssä tarvitaan organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet eteenpäin suuntaava, etkä pelkää tarttua käytännön työhön. Työssä tarvitaan myös luovuutta ja uskallusta sekä halua kantaa vastuu tekemistään ratkaisuista. Koska olemme pieni ravintola, sinun tulee hallita sekä keittiön että salin puoli.

 

Kannustavana ja innostavana esimiehenä saat tiimisi kukoistamaan ja tekemään aina oman parhaansa. Oleellinen osa työtä on monikulttuurisen ja hyvin eri tasoilla ammatillisessa osaamisessaan olevan henkilöstön kouluttaminen. Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen ovat osa tätä työtä.

 

Erinomainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia ja olet valmis sitoutumaan konseptiin ja esimiestehtävän mukaisiin haasteisiin. Olet valmis kehittämään kunnianhimoisesti työympäristöä ja pyrit aktiivisesti kehittymään myös itse. Ruokatuotteissa huomioit niin sesonkien vaihtelut kuin ajan trenditkin unohtamatta oleellisinta, eli makua. Sinulla on myös sujuvat it-taidot, suomen ja englannin kielen taidot ja anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyys.

 

Tarjoamme sinulle vaikutusmahdollisuuksia voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevassa organisaatiossamme, mielenkiintoisen monikulttuurisen työympäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Työ sijoittuu pääasiassa arkisin päiväaikaan, mutta tehtävä edellyttää joustavaa asennetta työaikoihin.

 

Kuulostaako, että sinä olet uusi työntekijämme?

 

Mikäli vastasit kyllä, älä epäröi lähettää vapaamuotoista hakemusta ja cv:tä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11., osoitteeseen tiina.solas(at)setlementti.fi.

 

Lisätietoja paikasta antaa Ravintola Polun palvelupäällikkö Tiina Solas, puh 050 351 8484, pe 17.11 klo 8–12 ja ti 21.11 klo 8–11.

 

www.ravintolapolku.fi
www.viittakivi.fi