Tule mukaan rahoittamaan lasten ja nuorten valokuvauskurssia

8.1.2018

Anna lapselle harrastus. Lahjoittamalla autat lapsia ja nuoria osallistumaan Suomi lasten ja nuorten silmin -valokuvauskurssille. Osallistujat ovat taustaltaan joko vähävaraisista perheistä tai heillä voi olla erilaisia haasteita elämänhallinnassa ja arjessa selviämisessä.

 

Osallistu kampanjaan täällä.

 

Kaikilla lapsilla ei ole varaa harrastuksiin. Joka kolmas nuori on jättänyt harrastuksen aloittamatta rahapulan takia. (Nuorisobarometri 2015) AnkkuriTerveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan suomalaisista noin 8 prosentin eli 440 000:n tulot eivät riitä kohtuulliseen vähimmäiskulutukseen eli heidän tulonsa alittavat minimibudjetin. Noin 12 prosenttia eli 660 000 suomalaista elää puolestaan suhteellisessa köyhyydessä eli heidän tulonsa alittavat EU:n suhteellisen köyhyysrajan. Tulojen jääminen alle minimibudjetin on yleisintä yksinasuvilla, yksinhuoltajilla, opiskelijoilla ja työttömillä.

 

 

Auta lasta harrastamaan!

 

Lahjoittamalla tuet lasten ja nuorten valokuvausharrastustoimintaa Turussa, Porissa, Vaasassa, Kyröskoskella ja Tampereella. Varoilla järjestämme yhteensä 5-10 valokuvausalan ammattilaisten ohjaamaa valokuvauskurssia lapsille ja nuorille sekä syksyllä 2018 valokuvanäyttelyn, johon kursseille osallistujat saavat valita yhteensä 20 valokuvaa. Näyttely kiertää samoilla paikkakunnilla, joissa valokuvaryhmätoimintaa järjestetään. AnkkuriRahaa tarvitaan valokuvausalan ammattilaisten palkkaamiseen, tarvittaviin matka ja välineistökustannuksiin sekä näyttelykustannuksiin. Lahjoitussummasta menee mesenaatti.me-sivuston provisio ja transaktiomaksu, joka on yhteensä 10 % kokonaissummasta. Kurssin järjestää Suomen Setlementtiliiton läntisen alueen lapsi- ja nuorisotyö.

 

 

Auta meitä onnistumaan!

 

Keräyslupa POL-2015-10327. Lupa voimassa 23.3.2016–22.3.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 23.3.2016. Keräysvarat käytetään setlementtien tekemään käytännön työhön, johon he eivät saa rahoitusta muualta. Setlementtien toiminta-alueita ovat asumistoiminta, kansalaistoiminta, lapsi- ja nuorisotyö, monikulttuurinen työ, opinto- ja kulttuurityö, seniori- ja vanhustyö sekä vaikeat elämäntilanteet.