Paikallissetlementtien työntekijöille tarjolla koulutusta omaan taloudenhallintaan liittyen

27.3.2018

Taloudenhallinta on oleellinen osa ihmisen elämänhallintaa. Talousasioista puhuminen koetaan kuitenkin usein haastavana. Ajatellaan, että vain alan ammattilainen on pätevä antamaan neuvoja talousasioissa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla raha-asioiden ekspertti, kunhan osaat neuvoa asiakkaan oikean tiedon äärelle siinä kohtaa, kun oma tietämys asiasta ei enää riitä. Tähän riittävät talous- ja velka-asioiden ensiaputaidot, jotka jokaisella kohtaamistyötä tekevällä on hyvä olla.
 
Mun talous -toiminta tarjoaa kaikille paikallissetlementtien työntekijöille maksuttoman koulutuksen oman taloudenhallinnan aihepiiriin liittyen. Mikäli setlementtisi haluaa koulutuksen, ota yhteyttä Mun talous -toiminnan kehittämissuunnittelija Ville Kujanpäähän (yhteystiedot alla) ja sovitaan tarkemmin koulutuksen sisällöistä ja ajankohdasta.
 
Mun talouden verkkosivuilta löydät hyödyllisiä materiaaleja, jotka on suunniteltu nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille. Käy tutustumassa Puhu rahasta -oppaaseen, Puhu rahasta -tehtäväkirjaan ja Puhu rahasta -julisteeseen. Voit tilata näitä materiaaleja maksutta Villeltä.
 
Lisätietoa Mun talous -toiminnasta: kehittämissuunnittelija Ville Kujanpää, ville.kujanpaa(at)setlementti.fi, puh. 050 591 6252