Vapaan sivistystyön päivät Jyväskylässä 30.-31.8.2018

8.8.2018

Tervehdys, ja mukavaa uuden lukukauden alkua! Nyt on oikea hetki ilmoittautua mukaan valtakunnallisille Vapaan sivistystyönpäiville Jyväskylään 30.-31.8.2018! Otamme ilmoittautumisia vastaan 15.8. saakka.

Vapaan sivistystyönpäivät ovat vapaan sivistystyön koko henkilöstön yhteinen keskustelufoorumi. Päivien aikana kuullaan virikkeellisiä puheenvuoroja ajankohtaisista, vapaata sivistystyötä koskettavista teemoista, osallistutaan toiminnallisiin työpajoihin sekä ylläpidetään ja luodaan uusia verkostoja.


Vuoden 2018 Vapaan sivistystyönpäivien teemana on Sivistys, kulttuuri ja seikkailu. Sisältöön orientoidutaan alueellisten, valtakunnallisten ja kansainvälisten näkökulmien kautta.


Päivät järjestetään Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston, Vapaa Sivistystyö ry:n, Jyväskylän kansalaisopiston, Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston sekä Jyväskylän kesäyliopiston yhteistyönä.
 

Vapaan sivistystyön tutkimustyöpaja järjestetään osana päivien ohjelmaa 31.8.2018, ks. http://www.vapausjavastuu.fi/svv-toiminta/tutkijatapaamiset/jyvaskyla-2018/.

 

Päivien ohjelma ja ilmoittautumisohjeet sekä päiville että työpajaan ovat liitteessä. Työpajan ohjelmatiedot tulevat SVV-sivuille lähiaikoina.

 
Keski-Suomen VST-työryhmän puolesta,
JYVÄSKYLÄN KESÄYLIOPISTO