Setlementtiasunnot Oy hakee kiinteistöjen ylläpitovastaavaa

2.1.2019

Setlementtiasunnot Oy on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana. Olemme panostaneet yhteisöllisen ja kohtuuhintaisen asumisen kehittämiseen, mistä olemme saaneet myös kansainvälistä tunnustusta.

 

Haemme kiinteistöjen ylläpitovastaavaa huolehtimaan ja kehittämään kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Vastaat kiinteistöjemme ylläpidon kehittämisestä osana elinkaaritiimiämme. Hallitset teknisen ylläpidon ja korjaushankkeiden läpiviennin, kiinteistöpalvelujen hankinnan ja viranomaisyhteistyön. Olet kiinnostunut energia- ja materiaalitehokkaista ratkaisuista ja digitalisaation hyödyntämisestä työssäsi. Tunnet vuokra-asumisen lainalaisuudet. Vastaat teknisen PTS:n toteuttamisesta.

 

Odotamme sinulta

  • vähintään 3–5 vuoden kokemusta kiinteistöalalta vastaavista tehtävistä esim. teknisestä isännöinnistä
  • soveltuvaa kiinteistöalan koulutusta
  • rakennusprosessien tuntemusta, erityisesti käyttöönotto
  • talotekniikan ja taloteknisten järjestelmien sekä ohjelmien tuntemusta sekä kiinnostusta digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen
  • oma-aloitteellisuutta ja vastuullista työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä asukasyhteistyöhön
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen verkkolomakkeellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2019.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkaarijohtaja Janne Haverinen, janne.haverinen(at)setlementtiasunnot.fi.

 

Tutustu toimintaamme www.setlementtiasunnot.fiwww.facebook.com/setlementtiasunnot ja www.twitter.com/setlementtiasuu.

 

Setlementtiasunnot Oy, perustettu vuonna 2000, on yhteisöllinen asuntorakennuttaja, joka edistää yhteisöllistä monisukupolvista kortteliasumista ja on Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen asunnontuottaja. Tytäryhtiö Setlementtiasumisoikeus Oy perustettiin vuonna 2010.