Puhu rahasta -messut ja Talous tuuliajolla? -seminaari

Aika: 28.11.2018 klo 09:00 - 16:15
Paikka: Kansallismuseo, Mannerheimintie 34, Helsinki

Marttaliiton ja Takuusäätiön Rahat riittää -hanke sekä Suomen Setlementtiliiton Mun talous -toiminta järjestävät Puhu rahasta -messut ja Talous tuuliajolla? -seminaarin 28.11.2018 klo 9.00–16.15 Kansallismuseossa (Mannerheimintie 34, Helsinki). Messut ja seminaari ovat maksuttomia.

 

Päivän ohjelma:

 

9.00–11.30 Puhu rahasta -messut
11.30–12.30 Lounas (omakustanteinen)
12.30–16.15 Talous tuuliajolla? -seminaari (seminaarin ohjelma),
(kahvitarjoilu seminaarivieraille noin klo 14)

 

Puhu rahasta -messut on Suomen suurin messutapahtuma oman talouden hallinnasta nuorille itselleen, mutta myös ammattilaisille ja vanhemmille! Puhu rahasta -messuilla näet ja koet näytteilleasettajien parhaat käytännöt ja työkalut nuorten taloudellisen lukutaidon edistämiseen ja ylivelkaantumisen ehkäisyyn. Pääset myös osallistumaan Mun talous -verkoston jäsenorganisaatioiden järjestämiin työpajoihin, joissa käsitellään nuorten taloudenhallintaan liittyviä ilmiöitä, tutustutaan erilaisiin käytäntöihin ja työkaluihin sekä osallistutaan niiden kehittämiseen

 

Haluatko itse esitellä omia materiaaleja tai työvälineitä nuorten taloudenhallintaan liittyen? Jos olet kiinnostunut tulemaan messuille näytteilleasettajaksi*, varaa paikkasi 22.10.2018 mennessä. Näytteilleasettelu on maksutonta, mutta paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!

 

Iltapäivällä järjestettävä Talous tuuliajolla? -seminaari on suunnattu erityisesti nuoria kohtaaville ammattilaisille. Luvassa on monipuolisia puheenvuoroja nuorten ja nuorten aikuisten taloudellisesta käyttäytymisestä, asenteista ja hyvinvoinnista, talouskasvatuksesta, rahankäytön ilmiöistä ja kestävästä kuluttamisesta. Seminaarista on tarjolla striimi.

 

Messu- ja seminaarivieraat pääsevät maksutta myös Kansallismuseon näyttelyihin klo 11−20.

 

Ilmoittaudu mukaan Puhu rahasta -messuille ja/tai Talous tuuliajolla? -seminaariin 13.11. mennessä tästä!

 

Tervetuloa mukaan, kutsua saa jakaa vapaasti eteenpäin!

 

Lisätiedot

 

Ville Kujanpää
kehittämissuunnittelija
ville.kujanpaa(at)setlementti.fi
050 591 6252

 

* Näytteilleasettajilta kysytään tarkemmat tiedot ilmoittautumislomakkeessa. Olemme yhteydessä näytteilleasettajiin ilmoittautumisen jälkeen.