Kehittämisen ja vaikuttavuuden verkkosivut ovat avoinna

11.10.2016

Setlementtiliitossa on keväällä 2016 aloittanut työnsä kehittämisen ja vaikuttavuuden tiimi. Tiimin tarkoituksena on tukea ja vahvistaa setlementtiliikkeen kehittämis- ja arviointikäytäntöjä sekä tehdä näkyväksi setlementtitoiminnan vaikuttavuutta. Kehittämiselle ja vaikuttavuudelle on luotu omat verkkosivut, joita juuri parhaillaan luet.

 

Sivuille ollaan rakentamassa vielä työnimellä Rahoituspankki olevaa palvelua, jossa avataan erilaisia rahoituskanavia ja -mahdollisuuksia, joita setlementit voisivat hyödyntää.

 

Sivuille rakennetaan lisäksi palaute- ja seurantapohjapankki, jonne kerätään Setlementtiliikkeessä käytössä olevat pohjat. Strategiakauden 2016–2018 aikana selvitetään, miten olemassa olevat palaute- ja seurantapohjat tukevat tulosten ja vaikutusten esiin saamista yli rahoituskanavien.

 

Sivuilta löytyy myös muun muassa Materiaalipankki, jonne kerätään julkaisuja, oppaita ja muita hyödyllisiä linkkejä kehittämiseen, arviointiin ja vaikuttavuuteen liittyen.

 

Näiden lisäksi löydät sivuilta tietoa mm. vaikutusten arvioinnista, arvioinnin käsitteistöstä, sosiaalisesta arvioinnista ja NäytönPaikka-nettipalvelusta.