Lahjoita

"Synnyin pelastusveneessä keskellä pimeää merta. Saavuin äitini kanssa Suomeen, mutta en tiedä missä isäni ja isoveljeni ovat. Täällä olevilta ihmisiltä saimme äidin kanssa ruokaa ja puhtaat vaatteet. Emme ehkä voi jäädä, mutta äitini sanoo, etten saa pelätä. Täällä me olemme vihdoin turvassa."

 

Lahjoittamalla autat pieniä ja vähän suurempiakin lapsia saamaan parhaan mahdollisen alun elämälleen. Tai tekemään ikäihmisen arjesta parempaa. Lahjoituksellasi voimme esimerkiksi järjestää kouluikäisille läksykerhoja. Pikkuisille turvapaikanhakijoille voimme järjestää päivähoidon ja heidän vanhemmilleen opettaa suomen kieltä.

 

Setlementit tekevät eri puolilla Suomea arkista ja arvokasta työtä eri-ikäisten ja erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa.

 

Kertalahjoitus:

Tilinumero: DABAFIHH, FI59 8000 1201 6815 83

Viitenumero: 1009

 

Huom! Käytäthän lahjoittaessasi viitenumeroa. Näin lahjoituksesi tulee kokonaisuudessaan perille. Pankki veloittaa pienen summan ilman viitenumeroa maksetuista lahjoituksista.

 

Testamenttilahjoitus:

 

Pienelläkin lahjoituksella voit auttaa suomalaista setlementtiliikettä rakentamaan parempaa yhteiskuntaa. Kaikki saadut varat käytetään toimintaamme, jonka tavoitteena on arvojemme mukaisesti edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

 

Halutessasi voit viimeisenä tahtonasi ilmoittaa, että omaisuutesi tai osa siitä ohjataan jollekin setlementtityön osa-alueelle: kansalaistoimintaan, seniori- ja vanhustyöhön, lapsi- ja nuorisotyöhön, monikulttuuriseen työhön, yhteisöllisten asumismuotojen kehittämiseen, koulutuspalveluihin tai vaikeiden elämäntilanteiden tukemiseen.

 

Jos haluat keskustella mahdollisesta testamenttilahjoituksesta, voit ottaa yhteyttä toimitusjohtaja Pentti Lemmetyiseen (pentti.lemmetyinen(at)setlementti.fi, 0400 961 469) tai viestintäjohtaja Jaana Kymäläiseen (jaana.kymalainen(at)setlementti.fi, 050 577 2262)


Testamentin laatiminen ei ole vaikeaa, mutta siinä on hyvä käyttää asiantuntijan apua. Autamme siinä mielellämme.

 

Lue lisää Hyvästä testamentista.

 

Keräyslupa POL-2015-10327. Lupa voimassa 23.3.2016–22.3.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 23.3.2016. Keräysvarat käytetään setlementtien tekemään käytännön työhön, johon he eivät saa rahoitusta muualta. Setlementtien toiminta-alueita ovat asumistoiminta, kansalaistoiminta, lapsi- ja nuoristotyö, monikulttuurinen työ, opinto- ja kulttuurityö, seniori- ja vanhustyö sekä vaikeat elämäntilanteet.