Vuolle Setlementti, Oulu

Vuolle Setlementti ry

Nahkatehtaankatu 2

90130 Oulu

vuolle(at)vuolleoulu.fi

opisto(at)vuolleoulu.fi

myyntipalvelu(at)pikkusyote.fi

 

www.vuolleoulu.fi

Vuolle Setlementti Facebookissa

Vuolle Setlementti Instagramissa

Vuolle Setlementti Vimeossa
 

Vuolle Setlementti ry on vuonna 1944 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka monipuoliset toimintamuodot tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan.

 

Vuolteen toiminnan muodostaa kolme suurta kokonaisuutta, jotka toimivat myös tiiviisti yhteistyössä: koulutus-, hyvinvointi-, ja nuorisokeskus- ja matkailupalvelut. Vuolle työllistää noin 350 henkilöä. Aktiivisia vapaaehtoisia toiminnoissa on mukana reilu 350 henkilöä.

 

 

Toimintamuodot

 

Koulutuspalvelut: Vuolle-opisto, kansalais- ja kansanopisto-opinnot

 

Vuolle ylläpitää opistoa, joka tarjoaa yleissivistävää koulutusta ja erilaisia kulttuuri- ja harrastusopintoja. Opisto tuottaa sekä kansalaisopisto- että kansanopistokoulutusta.

 

Hyvinvointipalvelut: Hyvinvointi- ja yhteisötyön palvelut: nuorisotyö, senioritoiminta, monikulttuurinen toiminta, vapaaehtoistoiminta, Rikosuhripäivystys, rikos- ja riita-asioiden sovittelu, väkivallan ehkäisytyö.

 

Vuolle Setlementin hyvinvointipalvelut tuottavat yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita ja toimintaa erilaisille ihmisryhmille. Vuolle ylläpitää mm. Oulun Tyttöjen Taloa, Oulun Poikien Taloa, monikulttuurista Ystävyystalo-toimintaa ja hallinnoi vapaaehtoistyön VARES-verkostoa. Lisäksi Vuolle Setlementti toteuttaa ikääntyville mm. AVEK-ystävätoimintaa.

 

Nuorisokeskus- ja matkailupalvelutPikku-Syöte

 

Pudasjärvellä sijaitseva Pikku-Syöte on tarjonnut Vuolle Setlementin nuorisotyölle mahtavat puitteet jo yli 20 vuoden ajan. Eri teemojen ympärille rakennetut leirit ja tapahtumat vahvasti luonnonympäröimänä ovat nuorisotyössä tärkeä elementti ja nuorten voimanlähde. Pikku-Syötteen aktiviteetit takaavat rikkaat ajanviettomahdollisuudet myös lomailijoille ja kokousasiakkaille.