Extranet

Setlementtitoimijoiden sisäinen viestintätyökalu Extranet avattiin 1. lokakuuta 2012.

Extranettiin pääsee ainostaan käyttäjätunnuksilla. Käyttäjätunnukset on lähetetty toiminnanjohtajille ja rehtoreille, jotka välittävät tunnukset omalle henkilöstölleen.

Mikä Extranet? Extranet on setlementtitoimijoiden yhteinen oma kotisivu, josta löytyy toimialoittain setlementtitoimijoille suunnattua tietoa muun muassa ajankohtaisia uutisia, raportteja ja hyviä käytänteitä, linkkivinkkejä, yhteystietoja sekä keskustelupalsta.

Miksi? Extranet on perustettu setlementtitoimijoita varten. Sivusto tarjoaa mahdollisuuksia Setlementtiliiton ja setlementtien väliseen tiedonjakoon ja setlementtien väliseen yhteydenpitoon ja tiedonvaihtoon. Palvelun etu on, että kaikki tarpeellinen tieto ja materiaali löytyvät yhdestä paikasta.

Miten Extranet toimii? Extranet on suojattu salasanalla, ja se on siten luotettava ja turvallinen väline tiedonvaihtoon. Extranettiin pääsee Setlementtiliiton kotisivuilta ainoastaan käyttäjätunnuksilla. Jokainen setlementillä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Palvelun tulevaisuus? Toivomme jäseniltämme palautetta sivuston käytöstä ja sen sisältämästä materiaalista, jotta Extranettia voidaan kehittää ja muokata vastaamaan setlementtitoimijoiden tarpeita.

 

Kuinka kirjaudun Extranettiin? Setlementtiliitton kotisivujen yläkulmassa oikealla on oranssilla pohjalla kohta "jäsenille". Klikkaamalla linkkiä pääset Extranetin kirjautumissivustolle. Täytä kenttään setlementtikohtaiset tunnukset ja salasana.

Lisätietoja, palautteet ja tekninen tuki

 

Tiedottaja

Suvi Pärnänen

puh. 050 441 3374

suvi.parnanen(at)setlementti.fi