#meidännäköinen-videokampanja

 

Tervetuloa mukaan setlementtien lapsi- ja nuorisotyön #meidännäköinen-videokampanjaan!

 

Meillä Suomen setlementeissä tehdään arvopohjaista ja ammattitaitoista lapsi- ja nuorisotyötä ammattitaitoisten ja hyvin koulutettujen lapsi- ja nuorisotyön ammattilaisten, sekä vapaaehtoisten toteuttamana.

 

Ensi vuosi on meillä juhlavuosi, ja sen vuoksi teillä jokaisella on mahdollisuus tehdä näkyväksi sitä arvokasta työtä, jota toimipisteessänne tehdään muille setlementtitoimijoille ja sidosryhmille ympäri maailman.

 

Ensi kesänä Helsingissä järjestetään kansainvälisen Setlementtiliiton konferenssi, jossa myös nuorisotyöllä on oma paikkansa. Tähän liittyen Setlementtiliiton lapsi- ja nuorisotyö julistaa alkaneeksi lapsi- ja nuorisotyön videokampanjan. Videokampanja on osallistujille maksuton. Kampanjan tarkoituksena on kerätä hyvän mielen väläyksiä juuri siitä lapsi- ja nuorisotyöstä, jota teillä tehdään. Kuvaamanne materiaali on teidän sekä meidän kaikkien hyödynnettävissä liittyen toiminnan sisäiseen ja ulkoiseen viestintään, sekä varainhankinnan tueksi.

 

 

Miten tästä eteenpäin:

 

  1. Sitovat ilmoittautumiset 15.12.2017 mennessä tästä linkistä.
  2. Kuvatkaa toimintaanne lasten ja nuorten kanssa tai heidän toimestaan lapsi- ja nuorisotyön näkökulmasta maksimissaan 3 kahden minuutin pätkää. Materiaali tulee olla kuvattuna 15.2.2018 mennessä. Raakamateriaali riittää ilman editointia. Kuvatkaa mahdollisimman hyvälaatuisella kuvanlaadulla. Minimi HD 1280X720. Kysy tarvittaessa lisätietoja.
  3. Jatko-ohjeet videomateriaalin lataamiseksi pilveen toimitetaan mukaan ilmoittautuneille toimijoille 15.1.2018 mennessä.
  4. Täyttäkää kuvattavien kanssa kuvausluvat, mikäli henkilöt ovat tunnistettavissa ja säilyttäkää ne. Kuvausluvan voit ladata sivuston alalaidasta

 

Valmiin videomateriaalin oikeudet ovat kampanjan jälkeen paikallissetlementeillä, sekä Setlementtiliitolla.

 

 

Lisätietoja kampanjasta

 

Heikki Ojala

puh. 046 9225196

heikki.ojala(a)setlementti.fi

 

Voit ottaa yhteyttä myös muihin aluepäälliköihin.