Suuntima-työkalu

Suuntiman sisäänkirjautumissivu on osoitteessa: https://suuntima.info/login.php

 

Setlementtiliitto lopettaa Suuntima-kyselytyökalun ylläpidon vuoden 2017 loppuun

 

Setlementtiliiton Kehittämisen ja vaikuttavuuden toimikunta on kokouksessaan 29.3. päättänyt lopettaa Suuntima-kyselytyökalun ylläpidon vuoden 2017 loppuun. Ylläpidosta säästyvät kustannukset ohjataan Surveypalin tai muun vastaavan kyselytyövälineen vuosimaksuihin. Tavoitteena on saada vuoden 2018 alusta Surveypalin tai vastaavan kyselytyövälineen käyttäjätunnukset liiton lisenssin kautta kaikille halukkaille setlementtitoimijoille.

 

Näky 2 -hanke (päättynyt joulukuussa 2014) kehitti sähköisen kyselytyökalun setlementtien ja muiden yhteistyökumppaneiden arvioinnin tueksi. Kyselytyökalua Suuntimaa voi verrata esimerkiksi Webropol-sovellukseen. Tarkoituksena oli kehittää Suuntimasta helppokäyttöinen ja lisenssimaksuista vapaa työkalu, joka paitsi auttaa tiedon keräämisessä, niin myös kokoaa tiedon graafisesti luettavaan muotoon. Suuntima kokoaa kyselyt yhteen paikkaan ja säilyttää kerätyt tiedot. Lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus jakaa valmiita kyselypohjia keskenään ja siten helpottaa kyselyjen tekemistä.

 

Käyttäjätunnukset ja salasanat

Halutessasi saat tunnukset Suuntima-työkaluun seuraavasti:

ilmoita setlementtisi nimi, oma nimesi ja käytössä oleva sähköpostiosoite. Lähetä pyyntö osoitteeseen suuntima(at)suuntima.info

 

Käyttäjätunnuksesi on muotoa: antamasi sähköpostiosoite

 

Tämä tarkoittaa sitä, että voit antaa oman sähköpostisi (esim. etunimi.sukunimi@jyvala.fi) tai halutessasi toiminnon, setlementin tai vastaavan sähköpostin (esim. jyvala(at)jyvala.fi).

 

Salasana tulee satunnaisessa muodossa ja käyttäjä voi muuttaa sen mieleisekseen ohjeiden mukaan.

 

Ohjeet

Suuntiman ohjeet

 

Ohjeet löytyvät myös Suuntima-kyselytyökalusta klikkaamalla kysymysnappia. Kirjauduttuasi sisään pääset näkymää koskeviin ohjeisiin klikkaamalla kysymysnappia.

 

Hinta

Suuntima-työkalu on maksuton setlementtitoimijoille.

 

Tietosuojaseloste

https://suuntima.info/tietosuojaseloste.php

 

Tulevat ominaisuudet

Suuntimaan kehitetään käyttäjien tarpeiden mukaan. Käyttäjät voivat itse vaikuttaa kehitystyöhön antamalla palautetta ohjelmistosta.