Lasten ja nuorten Uusi paikallisuus -hankkeen työmuodot vuonna 2013

2.6.2014

Raportti kokoaa yksiin kansiin kaikki kolmella paikkakunnalla toteutetut tapahtumat, toiminnot ja toimintamallit. Työmuotojen kuvaukset sisältävät toteutusprosessin, toiminnan taustaa, arviointia ja vinkkejä soveltamiseen.

 

Lasten ja nuorten Uusi paikallisuus -hankkeessa tavoitteena on lisätä nuorten vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksia lähiympäristön kehittämiseen. Juuri valmistuneessa julkaisussa esitellään hankkeessa vuonna 2013 Kemissä, Rovaniemellä ja Kemijärvellä toteutettuja toimintamalleja.

 

Raportti kokoaa yksiin kansiin kaikki kolmella paikkakunnalla toteutetut tapahtumat, toiminnot ja toimintamallit, jotta ne olisivat mahdollisimman helposti myös muiden lasten ja nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia edistävien toimijoiden hyödynnettävissä. Toimintamuodot kuvataan käytännönläheisesti. Käytännön toteutuksen lisäksi esitellään toiminnan taustaa, arvioidaan toiminnan onnistumista ja listataan vinkkejä järjestämisestä kiinnostuneille.

 

Toivotamme antoisia lukuhetkia. Toivottavasti työmuodot inspiroivat ja innostavat kokeilemaan, soveltamaan ja kannustavat yhteistyöhön.